Goanna workshops

didgeridoo.be

didgeridoo cursussen / lessen en optredens

Voor info over workshops: klik hier

Je kan volgende lessen bij mij volgen:

(klik op onderstaande items, dan gaan ze open)
 

DIDGERIDOO VOOR GEVORDERDEN

min. 8 en max. 15 inschrijvingen

Dit is een lessenreeks voor deelnemers die al meermaals reeksen bij mij hebben gevolgd, of didgeridoospelers die de basis al zeer goed onder de knie hebben en het begrip van circulaire ademhaling reeds kennen.

Twijfel je of je hieraan kan deelnemen? Neem dan even contact met me op.

De lessen zijn gericht op volwassenen tussen 16 en 99 jaar. De meeste deelnemers zijn steeds tussen de 25 en 50 jaar.

 

Data  

Momenteel staan de data nog niet vast. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe lessenreeksen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of via www.facebook.com/goanna.didgeridoo . 

DIDGERIDOOBOUW - instrumentenbouw

min. 5 en max. 5 inschrijvingen

Doel

Bouwen van een eigen didgeridoo met aandacht voor de tradities van de aboriginals.

De didgeridoo is oorspronkelijk een door termieten uitgevreten eucalyptusboom. Het instrument dat wij bouwen is gemaakt uit ceder. In de cursus imiteren we het werk van de beestjes met hamer en beitel. Daarna maken we het mondstuk in bijenwas. Het versieren met de typische vormentaal in dotpainting, pyrogravure of kerfsnijwerk komen eveneens aan bod. Basistechnieken voor het bespelen, onderhoud en tradities worden besproken.
Na de cursus ga je met je eigen instrument naar huis.
In samenwerking met Klank en Beeld vzw.

Data

Momenteel staan er geen data vast, maar geef zeker je naam door, vanaf we met 5 deelnemers zijn kunnen we samen de data bepalen. Schrijf je ook in op de nieuwsbrief of via www.facebook.com/goanna.didgeridoo zodat je op de hoogte blijft of er een reeks doorgaat of niet. Alvast bedankt!

 

Foto's van didgeridoo bouw

Zie www.facebook.com/goanna.didgeridoo

DOTPAINTING

  Volgende
  Volgende

max. 15 inschrijvingen

Dotpainting is een schildertechniek afkomstig uit centraal-Australië, uit het gebied van Uluru (Ayers Rock).
Op deze site vind je er heel veel voorbeelden van terug. In deze sessie gaan we dieper in op de achtergrond, de culturele waarde, van deze schilderstechniek van de inwoners van Papunya.
Ook gaan we zelf aan de slag: je kan je eigen didgeridoo beschilderen, op een zelf meegebracht object of op een opgespannen doek.

De lessen zijn gericht op volwassenen tussen 16 en 99 jaar. De meeste deelnemers zijn steeds tussen de 25 en 50 jaar.

Data

Momenteel is er geen reeks voorzien. Als je een groepje bij elkaar hebt met min. 5 en max. 20 deelnemers, dan kunnen we altijd afspreken om dit te doen, zelfs op lokatie.
Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe lessenreeksen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of via www.facebook.com/goanna.didgeridoo . Alvast bedankt!

Prijs

Op aanvraag.

Lokatie en inschrijven

Via info@didgeridoo.be

dotpainting workhop

OPTREDENS

Goanna geeft didgeridoo solo demostraties op vraag, bij feestjes, bedrijf evenementen, australische bbq's, festivals, vuurwerk,... Maar het is ook mogelijk ons te boeken met de groep "The Kitchen of Zen". Hiermee brengen we een mix van Australische sfeer op smaak gebracht met afrikaanse beats en een sausje aziatische belletjes.

Smakelijk  :)

Enkele geluidsfragmenten fragmenten op : www.myspace.com/thekitchenofzen

Goanna optreden

backtotop